Illustratie op maat

Laat jezelf zien!

Jij hebt een eigen verhaal die jij wil delen met de wereld. Of dat nu persoonlijk of zakelijk is, jij zoekt een vertaling naar een krachtig beeld.

De waarde van een sterk beeld
Met een sterk beeld kun je jouw verhaal onderstrepen. Jij bent iemand die houd van originaliteit! Denk bijvoorbeeld aan een bijzonder geboortekaartje wat opvalt en nog maanden in de vensterbank blijft staan. Een logo dat zich onderscheid van je concurrent. Of een portret van een bijzonder persoon. Persoonlijke beelden worden altijd zeer gewaardeerd en trekken positieve aandacht.

Lianne Harkink

Eindeloos veel mogelijkheden

Door de jaren heen zijn al vele illustraties mijn tekentafel gepasseerd. Om op ideeën te komen, gebruik ik altijd jouw verhaal. Ik zoek eerst naar de klik tussen jou en mij, om vervolgens perfect op elkaar in te kunnen spelen. Met illustraties kun je alles maken, wat bestaat en niet bestaat. Dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik gebruik het liefst de unieke en persoonlijke factoren zodat de illustratie echt je wensen weerspiegelt. Mijn stijl zou ik omschrijven als kleurrijke en sprekende beelden, het liefst met een vleugje humor.

Hoe ga ik te werk?
Nadat je een aanvraag invult, plannen we samen een gesprek in. Zodat jij je verhaal en wensen met mij kunt delen. Met al je wensen op een rij, kijk ik of de opdracht bij mij past en ik kan leveren wat je zoekt. Zodra we een match en klik hebben, stuur ik je per mail de offerte. Zodra je akkoord gaat met de offerte ga ik aan de slag. Ik neem je mee in alle fases, vanaf de eerste schetsen tot het eindresultaat. Zodat je voldoende gelegenheid krijgt om tussentijds feedback te geven. Ik streef altijd naar 100% tevredenheid door samen met jou goed te kijken wat bij je past. Wanneer het beeld af is ontvang je deze van mij in de gewenste bestandsformaten.

Ben jij klaar om je illustratie op papier te krijgen?
Neem contact op via onderstaand contactformulier of mail zelf naar hallo@lianneh.nl. Ik kijk er naar uit om met je te samenwerken.

Lianne Harkink

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op via het formulier of mail zelf naar hallo@lianneh.nl. Ik kijk en denk graag met je mee.

Neem contact op! 😀

10 + 1 =