Logo en huisstijl laten maken

Je logo en huisstijl stralen uit hoe betrouwbaar je bent en wat we van jou kunnen verwachten. Deze invloed wil je natuurlijk benutten om op alle vlakken te laten zien wat je te bieden hebt. Hier help ik je graag bij! Op deze pagina zie je wat een logo & huisstijl precies inhoud en wat ik voor je kan betekenen.

LianneH foto
Huisstijl illustratie LianneH2

Huisstijl

Een huisstijl bestaat uit allerlei visuele middelen om je imago mee te ondersteunen. Het is belangrijk om je huisstijl consistent door te voeren zodat je je herkenbaarheid en betrouwbaarheid vergroot. Denk hierbij aan elementen zoals een logo, lettertypes, vorm en kleur.

Ik help je aan een huisstijl die past als een jas.

Wat ik daarmee bedoel is dat de huisstijl zowel goed bij jou moet passen als ook bij jouw doelgroep. Jij moet namelijk zelf volledig achter je huisstijl staan. Zodat je deze vol trots en enthousiasme kunt dragen. Maar daarnaast is het ook belangrijk om de juiste mensen aan te spreken en naar je toe te trekken.

Naast het ontwerpen bied ik ook altijd handvaten om zelf je huisstijl makkelijk te hanteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan templates voor in het gratis programma Canva.

Logo

Een logo is het belangrijkste element van je hele huisstijl waaraan je direct herkend wordt. Denk bijvoorbeeld aan bekende logo’s zoals van Albert Heijn, Apple, Unox, PostNL, NS en nog veel meer.

Je gebruikt je logo op elke uiting, zowel klein als groot. Daarom is het vaak de uitdaging om er voor te zorgen dat je logo op alle formaten goed te ‘lezen’ is. Dit betekent dat je niet te veel details moet willen toepassen (al zijn er soms uitzonderingen). Een logo bestaat vaak uit duidelijke contrasten en vormen. Het ontwerpen is wat mij betreft een mooie puzzel en uitdaging, omdat je slim moet zijn met wat je wil vertellen. Ik help je graag aan een uniek en persoonlijk logo.

Logo ontwerp illustratie LianneH

Laat een logo maken die echt bij je past

Woordmerk

Een woordmerk is geschikt bijvoorbeeld, wanneer je naam uniek en opvallend is. Of als je je aanbod niet kan / wil vastleggen in een beeldmerk.

vanaf €150,- excl. BTW

Beeldmerk

Een beeldmerk is ideaal wanneer je je naam al gevestigd hebt en een uniek symbool zoekt voor zichtbaarheid en herkenbaarheid.

vanaf €250,- excl. BTW

Combinatie

Een combinatie van zowel een woord- als beeldmerk werkt heel goed voor starters of wanneer je naam alleen niet genoeg ‘zegt’.

vanaf €300,- excl. BTW

Van concept tot creatie

1. Kennismaking

Allereerst bespreken we alle wensen en kijken we ook naar de mogelijkheden. Dit kan d.m.v een afspraak op locatie of met (video)bellen.

2. Brainstormen

Ik zet al je wensen op een rij en ga samen met jou brainstormen over wat je precies nodig hebt en welke uitstraling je zoekt.

3. Schetsen

Ik ga aan de slag met onze ideeën en werk ze uit in verschillende concepten.

4. Concepten

De concepten deel ik met jou zodat we samen kunnen kijken wat goed werkt en wat niet. Stap 3 en 4 herhalen we net zolang totdat we op de juiste lijn zitten.

5. Puntjes op de i

De gekozen concepten werk ik verder uit tot definitieve ontwerpen. Hier en daar pas ik waar nodig wat aan en zet ik de figuurlijke puntjes op de i.

6. Oplevering

Wanneer alles naar wens en afgerond is, ontvang je van mij alle ontwerpen in de gewenste bestandsformaten (JPG / SVG / PNG / PDF / TIFF etc.)

Lianne Harkink

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op via het formulier of mail zelf naar hallo@lianneh.nl. Ik kijk en denk graag met je mee.

Neem contact op! 😀

3 + 5 =